Neuvonta ja arviointi

Neuvonta, arviointi ja tunnistus (myynti)
Oletko saanut haltuusi rahoja, mitaleita, arvopapereita tms etkä tiedä tarkemmin mitä ne ovat tai kuinka arvokkaita ne ovat ? Meiltä voit kysyä tietoa kaikenlaisista numismaattisista kohteista. Tarjoamme asiantuntevaa arviointipalvelua ja aivan ilmaiseksi.

Seuran jäsenistössä on pitkäaikaisia harrastajia numismatiikan monilta eri osa-alueilta ja heillä on tarvittavaa asiantuntemusta kertoa esineistä sekä arvioida niitä myös taloudellisesti. Yleinen käsitys on, että kun esine on tarpeeksi vanha se on myös arvokas. Näin ei kuitenkaan aina, tai edes useinkaan, asia ole. Yleensä kohteen arvoon vaikuttaa monet eri tekijät, mm. sen kunto ja metallirahoissa myös lyöntimäärä ja -vuosi. Riippumatta siitä, pidätkö esineen vai haluatko myydä sen, asia kannattaa aina varmistaa asiantuntijalta.

 Yhteydenotto 

Mikäli haluat arvioida, tunnistaa tai antaa kohteitasi myytäväksi seuramme huutokaupoissa, lähetä meille viesti sivun otsikkokentässä olevan yhteydenottosivun kautta. Vaihtoehtoisesti voit olla yhteydessä suoraan joko yhdistyksemme sihteeriin, Lauri Salakariin (lauri.salakari@dnainternet.net / 040-5012860) tai hallituksen jäseneemme. Voit myös tulla kohteittesi kanssa paikan päälle kuukausikokoukseemme. Kokoukset ovat kesäkuukausia lukuun ottamatta aina kuukauden toisena keskiviikkona, Turussa NNKY:n kokoustiloissa Vähä-Hämeenkatu 12A. Voit tuoda kohteesi arvioitavaksi tuntia ennen kokousta eli kello 17.00 alkaen.